workshop systemische astrologie door Truus van Leeuwen, zondagmiddag 16 december 2018 in Gorssel.

Truus van Leeuwen is gecertificeerd systemisch werker en –trainer, begeleider bij traumaverwerking en praktiserend astroloog.

Systemisch werk is gebaseerd op het fenomeen dat leden van een familie, vriendenkring of ander ‘systeem’ diep met elkaar verbonden zijn. Systemisch werk maakt verstoorde of onrustige verhoudingen in het systeem zichtbaar, zodat je ermee aan de slag kan.

Systemische astrologie is de methode van het systemisch benaderen van een probleem geïntegreerd in het astrologisch duidingsconsult. De cliënt gaat onder begeleiding van de coach een wandeling maken door de huizen van de horoscoop. Zo kan hij met alle facetten van zijn leven kennis maken.
Het gecombineerde systeem geeft een driedimensionaal beeld van het geheel. Door het benaderen van de problemen of vragen vanuit een helicopterview, neemt de cliënt ongemerkt wat afstand van de situatie. Hierdoor wordt het totale ‘verhaal’ nog inzichtelijker dan met de methoden los van elkaar of zoals het gebruik van andere astrologie-opstellingen.

 

De workshop staat open voor iedereen die belangstelling heeft, neem wel je horoscoop mee.

Locatie:

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de brug, aan het eind van de afrit links af naar Gorssel , dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.

Tijden:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Kosten:

22 euro inclusief koffie/thee etc.
Restitutie bij annulering: vóór 15 november: 20 euro retour, van 15-30 november 15 euro retour, daarna geen restitutie.
Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro op rekening:

NL34 RBRB 0956 0166 77 tnv CHTA,, Voorst

BIC SNSBNL2A

 

Aanmelding workshop systemische astrologie