Workshop Carla Kerklaan - Het Astrologische Kompas in Relaties, zondagmiddag 17 maart 2019

-Iedereen is welkom -

Het astrologisch kompas in relatie:

In elke liefdesrelatie is sprake van een zekere spanning die nu juist de aantrekkingskracht vormt tussen twee partners. Wij zoeken a.h.w. naar onze andere helft, naar de belichaming van onze anima of animus in de ander. Je wordt verliefd en ervaart het paradijs op aarde.

Na verloop van tijd kan juist die spanning tot een bron van irritatie worden.

In relatietherapie blijkt eigenlijk altijd dat de eigenschappen waar de partners aanvankelijk zo door gecharmeerd waren later juist de grootste bron van ergernis kunnen vormen. Zij hield bijvoorbeeld van zijn joie de vivre maar ergert zich nu aan zijn gebrek aan praktische inzet en hij hield van haar kordaatheid maar ergert zich nu aan alle van hem gevraagde taken.

Het gaat er dan om de spanning tussen deze energieen in een nieuw perspectief te plaatsen. We kijken daarvoor in de horoscoop naar de spirituele dimensie,, naar de zwarte lichten en de maansknopen, om te onderzoekenwat voor elke partner in relatie essentieel is en hoe de spanning daarin opgenomen kan worden.

Carla Kerklaan

Carla is werkzaam als spiritueel astroloog en als psycholoog.  Zij heeft een praktijk in Vorden (Gelderland)  en een locatie in Bleiswijk (Z.H.), waar zij astrologische consulten en therapiesessies geeft.  Carla heeft zich verdiept in de grondslag van de spirituele astrologie en beschikt over een rijke ervaring aan onderzoek en duidingen.  Naast diverse artikelen schreef ze drie boeken over spirituele astrologie. Zie ook www.Kernwerk-astro.nl

De locatie:

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de brug, aan het eind van de afrit links af naar Gorssel , dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.

Tijden:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Kosten:

22 euro inclusief koffie/thee etc.
Restitutie bij annulering: vóór 15 februari: 20 euro retour, van 15 februari tot 1 april : 15 euro retour, daarna geen restitutie.
Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro op rekening: Vul svp ook het formulier onderaan in!

NL34 RBRB 0956 0166 77 tnv CHTA, Joyce Hoen

BIC RBRBNL21

Horoscoop Workshop Carla:

 

 

Aanmelding workshop Carla Kerklaan