workshop dr. Dick Nicolai - zondagmiddag 14 oktober 2018

Deze middag gaat Dick Nicolai ons iets vertellen over wat er gaat gebeuren na 2027 aan de hand van Human Design. Daarnaast komt de relatie met Pluto, Sedna en Eris aan de orde.

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de brug, aan het eind van de afrit links af naar Gorssel , dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.

Tijden:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Dick is bekend als oprichter van het Medisch Centrum voor Natuurgeneeskunde in Heerenveen, als arts en medische astroloog met heldere alternatieve benaderingen van ziektebeelden zoals ADHD, schildklier aandoeningen, huidziektes zoals psoriasis.  Er wordt gezegd dat hij minder is gaan werken en vaak te zien is in Tenerife tussen de dolfijnen.

Alles begon in Dennendal, een zwakzinnigeninrichting in Den Dolder, waar Dick als arts ging werken. In de geest van de tijd, werd er geëxperimenteerd met alternatieve behandelingswijze maar de politiek was ‘not amused’. Het zijn de ervaringen in Dennendal die bepalend werden voor wat er daarna gebeurde. De sterke binding met alternatieve hulpverlening en holistische geneeswijze moest op een andere manier vorm gegeven worden. Dick vertrok naar Friesland, werd betrokken bij de oprichting van de Stichting voor Natuurgeneeskunde. En samen met paragnost Jelle Veeman openden zij het Centrum voor Natuurgeneeswijzen in Heerenveen. Hun samenwerking brachten nieuwe ontwikkelingen en een unieke benadering van gezondheid, waarin o.a. astrologie o.a. een belangrijke plek kreeg.

De verantwoordelijkheid van Dick voor de ontwikkelingen in de alternatieve hulpverlening maakte dat hij verschillende keren voor bestuursfuncties werd gevraagd zoals bij Stichting Stap en bij Strada in Deventer (alternatief hulpverlening voor verslaafden).

In de Boogschutter geest, trekt hij nu meer tijd voor reizen. In Nieuw-Zeeland en vooral in Tenerife waar hij op een bijzonder manier met Dolfijnen ‘spreekt’ en helende reizen organiseert.

(tekst: Beatrice Boucher).

Kosten

22,00 euro inclusief koffie/thee etc.

Restitutie bij annulering: vóór 15 september: 20,00 euro retour, van 15-30 september: 15,00 euro retour, daarna geen restitutie.

Je reservering is definitief na overboeking van de 22 euro op rekening:

NL34 RBRB 0956 0166 77 t.n.v. CHTA, Ruurlo, BIC

 

Aanmelding workshop Dick Nicolai