workshop Dick v der Mark: Pluto & de liefde

Zondagmiddag 14 april 2019 - iedereen welkom.

PLUTO de wezenlijke natuur en de liefde

Pluto symboliseert de kracht van verandering. Van eenheid naar tweeheid, van leven naar sterven, van transformatie naar identificatie, van bewustzijn naar persoonlijkheid. En weer terug.

Pluto, de energie die in haar manifestatie steeds verandert, maar in essentie dezelfde blijft. De planeet van liefde waarin identificatie met de angst mag oplossen.

 

Want stel je eens voor dat we zouden weten dat we iets heel anders verrichten, verborgen achter de hectiek van het dagelijks beslommeringen, dan wat we denken dat we nastreven….. dan zou het perspectief op wat leven is wel eens drastisch kunnen veranderen!
 

Locatie: 

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de brug, aan het eind van de afrit links af naar Gorssel , dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.
 

Tijden:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Kosten:

22 euro inclusief koffie/thee etc.
Restitutie bij annulering: vóór 15 maart: 20 euro retour, van 15-30 maart 15 euro retour, daarna geen restitutie en ben je aangewezen op je reisverzekering.
Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro op rekening:
NL34 RBRB 0956 0166 77 tnv CHTA, Joyce Hoen

BIC RBRBNL21

en stuur ook svp onderstaand formuliertje even in, dank!

 

Dick van der Mark is al meer dan 25 jaar astroloog. Daarnaast is hij psychic reader. Verdieping in de I Tjing, de Westerse esoterie en de Advaita hebben zijn visie mede gevormd.

 

Hij heeft een praktijk in Utrecht en hij is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland waar hij workshops heeft gegeven met o.a. Melanie Reinhart en Andrew Smith.

Hij is de oprichter van Caelestis, School voor Astrologie, Bewustzijn en Spiritualiteit, een beroepsopleiding waarin astrologie, intuïtieve ontwikkeling en lichaamsbewustzijn worden gecombineerd.

Tevens is hij voorzitter van de Astrologische Associatie.

Aanmelding workshop Dick van der Mark