workshop over de Dwads door Zus Luyckx, zondagmiddag 16 juni 2019,

voor een FOTOVERSLAGJE KLIK HIER.

 
Workshop over de Dwads, iets waar iedere astroloog in ieder geval kennis mee gemaakt moet hebben: de techniek ervan is uitermate simpel. Zus heeft
zich  gespecialiseerd in het werken met de dwads en zich op die manier ontwikkeld tot het geven van zeer concrete informatie, zowel op het vlak van de karakter- analyse als op het vlak van de voorspellende astrologie. Zus beschouwt zichzelf als een voorspellende astroloog. De dwads geven haar onwaarschijnlijk veel informatie, het zijn steeds opnieuw voltreffers. Iedereen is  welkom en neem voor jezelf je eigen horoscoop mee. Een deel van deze middag is theorie, en een deel is interactief. Deelnemers die dat willen kunnen eventueel ook een oude bestaande uurhoek meebrengen!
 
Zus Luyckx is secretaris van de ASAS en is daar verantwoordelijk voor de financien en de ledenadministratie. Ze komt wel helemaal uit Leuven om voor ons deze workshop/lezing vanmiddag te verzorgen. Zus heeft meer dan 35 jaar meegelopen in de Vlaamse radio-en televisiewereld waar ze geweldige herinneringen aan over houdt. Op dit moment is zij vooral koor-, toneel-, en lederbewerkingshobbyist. En astrologie natuurlijk.
 

Locatie:

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de brug, aan het eind van de afrit links af naar Gorssel , dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.
 

Tijden:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2

Kosten:

22 euro inclusief koffie/thee etc.
Restitutie bij annulering: vóór 15 mei: 20 euro retour, van 15-30 mei 15 euro retour, daarna geen restitutie en ben je aangewezen op je reisverzekering.
Je reservering is definitief na overmaking van de 22 euro op rekening:
NL34 RBRB 0956 0166 77 tnv CHTA, Joyce Hoen

BIC RBRBNL21

en stuur ook svp onderstaand formuliertje even in, dank!