Lezing Evolutionaire Astrologie

 

zondagmiddag 26 november 2017 : 13.30 - ca 16.30 uur.

-door MICHAEL DE BAKER, gediplomeerd regressietherapeut en evolutionair astroloog in de school van Mark Jones.

School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland , STHEAN, www.sthean.com)

LOCATIE:

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL: snelweg A1 naar Deventer, afslag Deventer/Zutphen nemen NA de IJsselbrug, aan het eind van de afrit linksaf naar Gorssel en dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlakbij, en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden, in de Hoofdstraat sla je bij het Kruidvat af de Beukenlaan in.

PROGRAMMA:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: EA (Evolutionaire Astrologie) duiding horoscoop Donald Trump.

15.00-15.30 uur: thee/koffiepauze

15.30-16.30 uur (om en nabij) : interactieve workshop met de deelnemers.

Michael de Baker

Beukenlaan 37, 7213 DG  GORSSEL : snelweg A1 naar Deventer, afslag Zutphen/Gorssel nemen NA de brug, dan is het nog 5 minuten rijden naar het centrum van Gorssel. Er stopt een bus vlak bij en er is voldoende parkeergelegenheid. Het is makkelijk te vinden: in de Hoofdstraat van Gorssel ga je bij het Kruidvat naar links (of naar rechts als je van Zutphen komt). En dan ben je er al zowat.

Programma:

13.00-13.30 uur: koffie/thee

13.30-15.00 uur: workshop deel 1

15.00-15.30 uur: theepauze

15.30-ca. 16.30 uur: workshop deel 2Lees meer: https://chta-org.webnode.nl/evenementen-kalender/zon-maan/

Donald Trump

Er vanuit gaande dat er onder het publiek reeds enige affiniteit is met de Evolutionaire Astrologie en haar werkwijzen, gaan we op deze dag vóór de pauze kijken naar de horoscoop van Donald Trump.

Wat zijn de lessen die deze ziel over een veelheid van levens bezig is te verkennen? Met welke lading komt deze ziel dit leven binnen? Wat zijn de evolutionaire intenties van de ziel voor dit leven? Hoe zagen de vorige levens eruit die deze ziel gecreëerd heeft om haar thema’s te verkennen? Welke traumalading ligt er opgeslagen in de non-lineaire tijdsdimensie van Uranus?

Naast antwoorden op al deze vragen gaan we ook kijken – en dit is een primeur in Nederland – naar de zuid- en de noordknoop van Mercurius, Venus en Mars. Het werken met de Planeetknopen is standaard in de evolutionaire astrologie maar voor niet evolutionair astrologen vaak onbekend terrein. Wat is de geschiedenis van deze drie (zuidknoop) en wat is hun bedoelde evolutionaire ontwikkeling (noordknoop)? Hoe kunnen we die plaatsen tegen de achtergrond van de zielsintenties?

Na de pauze begint de workshop en gaan we aan de gang met horoscopen meegebracht door het publiek. Ik behandel geen horoscopen van aanwezigen in de zaal omdat ik in een workshop niet de therapeutische begeleiding kan geven die nodig is wanneer diep zielsmateriaal geraakt wordt in iemand. Neem dus horoscopen mee van vrienden, kennissen etc. d.w.z. mensen die je goed kent maar waar net voldoende afstand toe bestaat om objectief te kunnen kijken.

 

KOSTEN:

 

22,00 euro incl. koffie/thee etc.

Restitutie bij annulering: vóór 1 november: 20,00 euro retour, van 1-15 november: 15 euro retour, daarna geen restitutie.

Je reservering is definitief na overboeking van de 22,00 euro op rekeing:

NL34 RBRB 0956 0166 77 t.n.v. CHTA (Ruurlo) of indien in Belgie:

Recordbank, tnv Hoen, Johanna, Vlierbes 9, Ruurlo, IBAN:

BE70 6528 3821 9825 , BIC HBKA BE 22

en graag ook even het aanmeldformulier hieronder insturen

 

Aanmelding lezing Evolutionaire Astrologie

ik meld me aan voor bovengenoemde workshop